• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenSri LankaEt strejf af Sri Lanka
12 dage

Et strejf af Sri Lanka

Oplev Kandy og Sigiriya på egen hånd og afslut med badeferie i Negombo.

Et strejf af Sri Lanka Et strejf af Sri Lanka
12 dage

Et strejf af Sri Lanka

Oplev Kandy og Sigiriya på egen hånd og afslut med badeferie i Negombo.

Vælg denne rejse fordi…

På denne rejse giver vi dig en smagsprøve på, hvor meget Sri Lanka har at byde på. Første stop er den gamle hovedstad Kandy, som er smukt beliggende i bjergene ved søen af samme navn. I Kandy kan du bl.a. opleve Tandens Tempel og teplantager. Fra Kandy går turen videre via Matale til Sigiriya. I Matale er der to interessante stops: Aluvihare klippetemplet, hvor de første hellige buddhistiske skrifter blev nedskrevet samt en krydderihave, hvor du vil få en spændende introduktion til planter og urters medicinske virkning. I Sigiriya venter flere spændende oplevelser. Hovedattraktionen er uden tvivl Løveklippen, men du kan også tage på safari i den nærliggende Minneriya nationalpark eller opleve de buddhistiske grottetempler i Dambulla. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Du afslutter din rejse i strandbyen Negombo. Negombo er kendt for sin brede gyldne sandstrand og sin hyggelige feriestemning. Hvis du ikke er helt mættet for oplevelser, byder byen på flere spændende udflugtsmuligheder bl.a. til de hollandske kanaler, fiskemarkedet eller Sri Lankas største by, Colombo, der ligger blot 30 min. derfra.

Vi har sørget for fly, transport, hotelovernatninger og nogle få ture undervejs. I Kandy, Sigiriya og Negombo kan du vælge at opleve byerne på egen hånd eller tilkøbe udflugter hjemmefra.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • 9 nætter på 3-stjernede hoteller med morgenmad
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle udflugter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke:

 • Aluvihare klippetemplet i Matale
 • Besøg i krydderihave i Matale
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Colombo – Kandy

Ved ankomst til lufthavnen i Colombo, bliver du hentet af en chauffør og kørt til dit hotel i Kandy. Din chauffør vil stå med et Asiatours-skilt, så han er let at finde.

Køretid: ca. 3 timer

Dag 3-4: Kandy på egen hånd

Kandy er smukt beliggende i bjergene omgivet af teplantager og smuk natur. Byen er kendt som den by i Sri Lanka, der holdt kolonimagterne fra døren i længst tid og bibeholdt sin frihed længe efter resten af øen kom under kolonistyre. Byen har formået at bevare sine unikke traditioner og kultur, som den dag i dag lever gennem musik, dans og arkitektur. Kandy er af samme grund på UNESCOs verdensarvsliste.

I Kandy finder du et af Sri Lankas mest hellige steder ”Dalada Maligawa”, også kendt som Tandens Tempel. Templet indeholder Sri Lankas mest betydningsfulde buddhistiske levn, nemlig Buddhas ene hjørnetand.

Du har to dage på egen hånd til at opleve den spændende storby.

Dag 5: Kandy – Aluvihare klippetemplet - krydderihave i Matale – Sigiriya

Lidt nord for Kandy, nær byen Matale, ligger det buddhistiske klippetempel Aluvihare. Det blev bygget af kong Devanampiyatissa tilbage i det 3. århundrede før Kristus, da buddhismen kom til Sri Lanka. Templet er kendt for at være det sted, de hellige buddhistiske skrifter blev nedskrevet for første gang. Det blev gjort på palmeblade.

Matale er også kendt for sine mange krydderihaver. Du skal på besøg i én af disse haver, og her får du en spændende introduktion til urter og krydderiers helbredende virkning. Naturmedicin er meget udbredt i Sri Lanka. Efter rundvisningen kan du besøge havens lille butik, hvor du kan købe helbredende urter og olier, hvis du har lyst til at afprøve deres virkning på egen krop.

Om eftermiddagen ankommer du til Sigiriya.

Køretid: ca. 3 timer

Dag 6-7: Sigiriya på egen hånd
Dag 8: Sigiriya - Negombo

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt mod strandbyen Negombo, hvor en dejlig afslappende afslutning på din rejse venter.

Du ankommer til Negombo sidst på eftermiddagen.

Køretid: ca. 4 ½ time

Dag 9-10: Badeferie i Negombo

Negombo er en alsidig ferieby, hvor du har alle muligheder for at slappe af og nyde dine sidste dage i Sri Lanka med en god bog ved poolen eller på den brede gyldne sandstrand. Men her er også masser af lokal liv. Stå tidligt op en dag og snyd ikke dig selv for at opleve det hektiske fiskemarked, hvor fiskerne gør nattens fangst klar til salg. Du kan også tage på tur og opleve et levn fra den hollandske kolonitid, de hollandske kanaler, som blev brugt til at fragte varer frem og tilbage. Kanalerne strækker sig over 120 km.

Du har dagene på egen hånd i Negombo.

Dag 11: Negombo - Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet i Negombo og kørt til lufthavnen, der ligger ganske tæt ved. Herfra flyver du mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Køretid: ca. 30. min.

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en dejlig rejse i Sri Lanka.

Kombiner med

Badeferieforlængelse i Mirissa, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.110 kr
Pr. barn u/12 år: + 1.600 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.040 kr.

Opholdet inkluderer halvpension.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og her på Sri Lankas sydkyst ligger den lille ferieby Mirissa.

Mirissa er rigtig kommet på verdenskortet, efter man opdagede, at ikke mindre end 26 forskellige hvalarter passerer farvandet ganske tæt på byen i sæsonen oktober – april. Bl.a. den største hval af dem alle; blåhvalen.

Men Mirissa er ikke kun hvaler. Den lille hyggelige ferieby har en fantastisk sandstrand, som er omgivet af svajende palmer, og det er svært ikke at blive lidt forelsket i dette sted. Det er et perfekt sted at afslutte sin Sri Lanka rejse.

Maldiverne med børn, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 13.115 kr.
Pr. barn u/12 år: + 4.135 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 8.165 kr.

Opholdet er inklusiv helpension og baseret på et deluxe værelse med plads til 2 voksne + 2 børn. 

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og strækker sig 820 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Landet er Asiens mindste og består af 1.190 små koraløer, der er inddelt i en ring af 26 mindre ø-grupper, kaldet atoller. Øerne er omgivet af dybblåt hav og turkisfarvede laguner, som ligger beskyttet af uspolerede koralrev.

Maldiverne er det lavest liggende land i verden med en gennemsnitshøjde over havets overflade på 1,5 meter.

Kun 202 af øerne er beboede, mens 87 øer er udlagt til turisme.

I 2017 satte Maldiverne rekord i antallet af turister, og det er ikke så svært at forstå, for Maldiverne er det rene paradis. Her er dejlige bungalows på strandene, villaer bygget på pæle i det turkisfarvede vand, en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, 10 solskinstimer om dagen, kridhvide sandstrande hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og krystalklart vand.

Farverne på Maldiverne er så stærke og intense, at du ikke behøver diverse filtre på dine billeder – det ligner et postkort af bedste kvalitet!

Bandos Island Resort tilbyder børneklub og en række sjove aktiviteter for både store og små. Der tilbydes også spændende udflugter som bl.a. solnedgangscruise, hvor der er mulighed for at se delfiner samt snorkel- og dykkerture. Maldiverne er nemlig dykkernes og snorklerne paradis, for her findes nogle af verdens smukkeste rev fyldt med koraller og fisk i alle regnbuens farver – måske er I heldige at finde Nemo.

Om aftenen kan I gå en tur langs stranden og nyde den smukke solnedgang eller tage et smut forbi aktivitetshuset Clubhouse, hvor I kan spille spil og bordtennis.

Hvorfor ikke gøre en drøm til virkelighed? Tag med til Maldiverne, hvor I finder verdens smukkeste bounty-strande og aktiviteter for hele familien.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Badeferieforlængelse til Maldiverne, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 11.950 kr.
Pr. barn u/12 år:  + 6.530 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 4.550 kr.

Opholdet er inklusiv helpension og er baseret på en superior bungalow med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og strækker sig 820 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Landet er Asiens mindste og består af 1.190 små koraløer, der er inddelt i en ring af 26 mindre ø-grupper, kaldet atoller. Øerne er omgivet af dybblåt hav og turkisfarvede laguner, som ligger beskyttet af uspolerede koralrev.

Maldiverne er det lavest liggende land i verden med en gennemsnitshøjde over havets overflade på 1,5 meter.

Kun 202 af øerne er beboede, mens 87 øer er udlagt til turisme.

I 2018 satte Maldiverne rekord i antallet af turister, og det er ikke så svært at forstå, for Maldiverne er det rene paradis. Her er dejlige bungalows på strandene, villaer bygget på pæle i det turkisfarvede vand, en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, 10 solskinstimer om dagen, kridhvide sandstrande hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og krystalklart vand.

Farverne på Maldiverne er så stærke og intense, at du ikke behøver diverse filtre på dine billeder – det ligner et postkort af bedste kvalitet!

De fleste hoteller på Maldiverne tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter og udflugtsmuligheder som bl.a. solnedgangscruise hvor der er mulighed for at se delfiner, ø-hop, romantisk picnic på en sandbanke samt snorkel- og dykkerture. Maldiverne er nemlig dykkernes og snorklerne paradis for her findes nogle af verdens smukkeste rev fyldt med farverige koraller og fisk – og måske er du heldig at finde Nemo. Du kan også opleve små revhajer, rokker og skildpadder.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde den smukke solnedgang.

Hvorfor ikke gøre en drøm til virkelighed? Tag med os til Maldiverne hvor der er ro, afslapning og verdens bedste bounty-strande.

Du bor på det prisvindende resort Summer Island.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Tillæg for enkeltværelse 3.000 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.