• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 70 505 505.

Thailand Thailand

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 70 505 505.

Hvorfor skal du rejse til Thailand?

Thailand har det hele!

Her kan du opleve spændende bjergstammer, kontrastfulde storbyer, enestående nationalparker, et lækkert køkken og uendelige, hvide sandstrande.

Thailand er et spændende land og en af Asiens top-destinationer, og uanset om du er til storbyer, natur eller badeferie, så er du i Thailand sikret en ferie for livet.

Vores rundrejser i Thailand

Vores rundrejser har forskellig fokus, fx. kan du vælge vores familieferie med fokus på børnevenlige oplevelser, en aktiv ferie, en højdepunktstur, en tur hvor du oplever det bedste af Thailand og en ø-hop tur, hvor du kommer til tre forskellige thailandske øer.

Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige højdepunkter, som du kan opleve i Thailand.

Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og største by, og storbyen kan tage pusten fra de fleste.

Her vil du opleve oplyste storcentre og arkitekttegnede skyskrabere, der ligger side om side med små butikker og funklende templer; duften fra de mange gadekøkkener, der blander sig med osen fra den tætte trafik, der samtidig langsomt overhales af kanalernes mange både; og orangeklædte munke der zigzagger sig ind og ud mellem travle forretningsfolk, skolebørn og turister i byens gader.

I Bangkok finder du masser af kontraster mellem det gamle & traditionelle, der blander sig med det nye & moderne i én skøn forening.

Oplev eksempelvis:

 • Kongepaladset Grand Palace, en af Bangkoks største seværdigheder. Paladset blev færdigbygget i 1782, og var kongens hjem i 150 år. Indeni paladset kan du se Thailands helligste Buddha-statue, der er lavet af ét kæmpestort stykke grønt jade.
 • I Bang Yai kan du opleve et meget anderledes Bangkok med smalle gader og en noget anderledes trafik end i midtbyen. Her kan du besøge Bangkoks næststørste liggende Buddha i Wat Bang Yai (Den største er i Wat Pho).
 • Det store netværk af vandveje, eller ”klonger”. Sejl i en traditionel thailandsk piskerisbåd, og oplev Bangkok fra vandsiden. Du vil f.eks. se, at huse vender mod vandet, i stedet for mod land, hvilket vidner om hvor vigtige kanalerne er.
 • Et af Bangkoks utallige markeder, hvor du kan købe tøj & souvenirs eller spise på gadekøkkenerne. Besøg fx. Chatuchak-markedet, som har mere end 15.000 boder og er et af de største weekend-markeder i verden, eller et af de mange flydende markeder, der som navnet antyder foregår på vandet.
 • Godt gemt væk tværs over Chao Phraya-floden kan du opleve et af Bangkoks uberørte hjørner, Bang Kra Jao, som kun kan nås med båd. Her finder du grønt og utæmmet natur med bananpalmer, vandfald og tykke bambus. Tag på en smuk cykeltur rundt i landsbyerne, hvor du kan møde de smilende indbyggere og få et glimt af Bangkoks skyline i baggrunden.

Chiang Mai

Chiang Mai er Thailands andenstørste by og her vil du, på trods af byens størrelse, opleve en rolig og yderst charmerende by med en interessant kulturel baggrund.

Fra 1296 til 1768 var Chiang Mai hovedstaden i Lanna-riget, som strakte sig til det nuværende Laos. I dag kan du stadig opleve Lanna-rigets eftermæle, f.eks. i det lokale køkken.
I og omkring Chiang Mai kan du:

 • Se Nordthailands smukke og meget hellige tempel Wat Prathat Doi Suthep, der ligger på en bjergside i Doi Pui nationalparken. Doi Suthep er en smuk gylden pagode fra 1383, der rummer relikvier fra Buddha. Fra templet er der en smuk udsigt over Chiang Mai.
 • Lære at lave thailandsk mad på Baan Hongnual kokkeskole, der har rod i lanna-traditionen. Du lærer om forskellige råvarer og krydderier og får selvfølgelig selv mulighed for at lave nogle lækre retter under kyndig vejledning.
 • Besøge et af Chiang Mais mange markeder, f.eks. Chiang Mais berømte natmarked. Her samles lokale og besøgende for at handle eller spise ved et af de mange gadekøkkener.

Badeferie i Thailand

I den sydlige del af Thailand er der rig mulighed for at afslutte din rejse med badeferie på en af Thailands smukke strande, enten på fastlandet eller på en af de fantastiske øer.

Udvalgte rejser afsluttes med badeferie i Cha Am eller Khao Lak. Derudover er det muligt at tilvælge en badeferieforlængelse på Koh Samui eller i Cha Am, Khao Lak eller Rayong på udvalgte ture.

Hvis du vælger vores ø-hop, kommer du til tre af Thailands smukke øer: Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook, som du kan læse mere om på tursiden.

Badeferie på Koh Samui

Koh Samui ligger i den Thailandske Golf og er Thailands 3. største ø.

Øen er blandt landets mest besøgte øer. Og det forstår man godt. Her er alt, hvad du drømmer om af en badeferiedestination: lange, smukke sandstrande, turkisblå vand og kokospalmer.

Hvis du trænger til et afbræk fra de billedskønne strande, kan du besøge nogle af Koh Samuis interessante seværdigheder, f.eks. den 12 meter høje Buddhastatue, Wat Phra Yai, Namuang-vandfaldene eller et af øens lokale markeder. Derudover er Koh Samui også kendt for sit mangfoldige køkken, hvor du kan forkæle dine smagssanser.

Badeferie i Cha Am

Cha Am er en lille, rolig ferieby syd for Bangkok, i den sydøstlige del af Thailand.

Her kan du nyde den afslappede atmosfære på den lange og børnevenlige sandstrand, gå op opdagelse i de små boder eller spise på en af restauranterne.

Hvis du gerne vil lidt væk fra stranden, kan du besøge det græskinspirerede Santorini Park, der fungerer som forlystelsespark og udendørs indkøbscenter. Her kan du se de ikoniske, hvidmalede huse med blå skodder, som du også kan opleve på den græske ø, Santorini.

Badeferie i Khao Lak

Khao Lak ligger nord for Phuket i den sydvestlige del af Thailand. Her får du på den ene side smukt, blåt vand, og på den anden frodig regnskov.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder, der tilsammen udgør dette ferieparadis. Vores rejser går til Nang Thong Beach, der er Khao Laks mest populære område.

Foruden afslapning ved stranden, er det også muligt at tage på vandretur i den nærliggende Khao Lak-Lam Ru nationalpark, på dykker/snorkeltur til Similian-øerne, som er et af verdens bedste dykkersteder eller på besøg i Khao Sok Nationalpark, der har en af verdens ældste regnskove.

Badeferie i Rayong

Cirka 215 km sydøst for Bangkok ligger Rayong.

I Rayong får du masser af afslapning på den lange, børnevenlige strand, Wang Kaew, eller ved hotellets pool med tilknyttet sandstrand.

Besøg den lille fiskerby Ban Phe, hvor du kan gå tur langs promenaden, på opdagelse i de mange boder, eller tage en båd over til populære øer, f.eks. Koh Mun eller Koh Samet, hvor der er gode snorkle-muligheder.

Andre oplevelser i Thailand

Thailand byder på masser af oplevelser, foruden dem der nævnes herover.

I Thailand kan du f.eks. også opleve følgende:

 • Kwai-floden og omegn, hvor du overnatter på et ”flotel” – et hotel bygget på tømmerflåde på Kwai-floden. Oplev også Dødens Jernbane, der blev bygget under Anden Verdenskrig og går fra Thailand til Myanmar. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange strækning, og der døde mere end 100.000 i processen. Hell fire Pass var et af de hårdeste steder på ruten at bygge.
 • Trekking i junglen i bjergene ved Mae Tang nord for Chiang Mai. Her vandrer du bl.a. på bløde bakker, i tæt jungle og i åbent skovlandskab. Oplev landsbyer med forskellige etniske minoriteter, hvor du kan høre om deres livsstil. En afsluttende raftingtur på Taeng-floden er desuden en fantastisk oplevelse.
 • Nord for Chiang Mai ligger Chiang Rai, tæt på grænsen til Myanmar og Laos. Området kaldes Den Gyldne Trekant, og var tidligere centrum for opiumhandel. Her er enestående natur med dale, bjerge og regnskov, samt interessante landsbyer og etniske bjergstammer. Besøg det hellige, smukke tempel Wat Phra Kaew og sejl på Mekong-floden, der markerer grænsen til Laos.
 • Elephant Care tæt på Chiang Mai, hvor du får et indblik i elefanternes dagligdag. Her bliver der taget kærlig hånd om de intelligente skabninger, og ridning og anden underholdning med elefanter er forbudt.
 • Få indblik i de forskellige bjergstammer i den nordlige del af Thailand, bla. Padaung-stammen (Long Neck). Stammen er kendt for at have messingringe omkring halsen, hvilket oprindeligt var for at beskytte sig mod tigerangreb.

Få mere information om vores rundrejser i Thailand

Du kan få mere information om de enkelte rundrejser i Thailand ved at trykke på ”Læs mere” længere oppe på siden. Her får du yderligere information om rejsens højdepunkter, dagsprogram, priser og meget mere.

Har du spørgsmål?

Læs om det praktiske ved at rejse til Thailand på vores side med praktisk info.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Thailand eller vores andre rejser til Sydøstasien, hvordan du bestiller eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Vejret i Thailand måned for måned

Thailand ligger i det tropiske klimabælte med temperaturer på 20-38 grader året rundt. Thailand er et stort og landstrakt land og du skal derfor være opmærksom på, at der derfor er store geografiske klimaforskelle.

Pga. sydvestmonsunen er der 3 sæsoner i det nordlige, østlige og centrale Thailand samt 2 sæsoner i Sydthailand.

Nordthailand (Chiang Mai – Chiang Rai – Lampang – Den Gyldne Trekant):
I Nordthailand ligger bl.a. byerne Chiang Mai, Chiang Rai og Lampang samt Den Gyldne Trekant, som er området hvor Thailand, Myanmar og Laos grænser op til hinanden. Nordthailand har tre sæsoner:

Den varme tid ligger fra slut februar til start maj. I denne periode er der høje temperaturer om dagen med et mindre fald i nattetemperaturen. Der kan forekomme en smule regn.

Regnsæsonen i Nordthailand ligger fra midt maj til midt oktober. I denne periode ligger temperaturerne omkring 20-30 grader, og der er risiko for en del regn pga. Sydvestmonsunen.

Den kolde tid ligger fra midt oktober til og med start februar. Temperaturerne er behagelige, og ligger omkring 10-30 grader. Du skal forvente køligere temperaturer end resten af året – specielt om natten og i de bjergrige områder. Der forekommer meget lidt regn i perioden.

Vejrstatistik for Chiang Mai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 33 35 37 35 33 32 32 32 31 30 28
Gennemsnitlig min. temp. 15 16 20 23 24 24 24 24 23 22 19 15
Nedbør mm 4 9 18 57 162 125 140 217 211 118 54 16
Vejrstatistik for Chiang Rai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 29 31 34 35 33 32 31 31 31 31 29 27
Gennemsnitlig min. temp. 13 18 17 21 23 24 23 23 23 21 17 14
Nedbør mm 8 14 28 98 213 178 311 358 284 125 59 14
Vejrstatistik for Lampang: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 34 37 38 36 34 33 33 33 32 31 30
Gennemsnitlig min. temp. 15 17 20 23 24 24 24 24 24 22 19 15
Nedbør mm 3 9 23 66 160 118 135 186 212 98 30 7

Centralthailand (Bangkok – Cha Am – River Kwai):
I Centralthailand finder du Thailands hovedstad Bangkok, byen Cha Am og området River Kwai. Ligesom Nordthailand har Centralthailand også tre sæsoner:

Den varme tid ligger fra slut februar til og med start maj. I denne periode ligger temperaturerne mellem 25-34 grader, både om dagen og natten. Der forekommer meget lidt regn i månederne marts og april, mens der i maj måned falder en del mere regn.

Regnsæsonen ligger fra midt maj til og med midt oktober, hvor der er stor risiko for regn grundet monsunen. Periodens regn kombineret med høje temperaturer, der ligger mellem 24-32 grader, gør at du kan forvente en høj luftfugtighed.

Den kolde tid ligger fra midt oktober til start februar. Generelt ligger temperaturen mellem 21-32 grader. Der er relativt høje temperaturer om dagen, mens det bliver køligere om aftenen og natten.

Vejrstatistik for Bangkok: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 33 34 35 34 33 33 33 32 32 31 31
Gennemsnitlig min. temp. 21 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 21
Nedbør mm 13 20 42 91 248 157 175 220 334 292 50 6
Vejrstatistik for Cha Am: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 31 32 34 34 33 33 33 32 31 30 30
Gennemsnitlig min. temp. 22 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 23
Nedbør mm 12 15 54 46 109 79 93 71 120 246 101 8
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28
Vejrstatistik for Kanchanaburi (River Kwai): JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 33 36 37 38 36 35 34 34 34 32 32 31
Gennemsnitlig min. temp. 20 22 24 26 26 26 25 25 25 24 22 20
Nedbør mm 4 18 29 79 145 86 103 98 201 209 59 6
Vejrstatistik for Phitsanulok: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 34 36 37 36 34 33 33 33 32 32 31
Gennemsnitlig min. temp. 19 21 24 25 25 25 25 25 25 24 22 19
Nedbør mm 4 14 27 56 171 166 179 248 247 263 33 11

Den thailandske østkyst (Trat-provinsen, Rayong samt øerne Koh Samet, Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak):
På den thailandske østkyst ligger badeferiedestinationen Rayong, hvorfra det er nemt at komme til øen Koh Samet. Derudover finder du på østkysten også Trat-provinsen, der gemmer på øerne Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak. Den thailandske østkyst har tre sæsoner:

Den varme tid ligger fra slut februar til og med start maj med temperaturer mellem 22-34 grader. I denne periode er der høje temperaturer, både om dagen og om natten, og du skal forvente høj luftfugtighed.

Regnsæsonen ligger fra midt maj til og med midt oktober, hvor sydvestmonsunen skaber stor risiko for regn. Temperaturerne er stadig lune og ligger mellem 24-32 grader. Visse øer i området kan være svært tilgængelige på denne tid af året grundet monsunregn.

Den kolde tid ligger fra midt oktober til og med start februar. Perioden er forholdsvis tør med behagelige temperaturer, der ligger mellem 20-32 grader. Månederne december og januar er de køligste måneder.

Vejrstatistik for Rayong: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 33 33 34 34 33 32 32 32 32 33 32
Gennemsnitlig min. temp. 22 25 26 27 27 27 27 26 25 25 23 21
Nedbør mm 21 37 70 82 199 165 172 132 255 194 51 6

Sydthailands østkyst (Østsiden af fastlandet samt øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao):
Ud for østkysten i Sydthailand ligger øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao. De populære badeferieøer har to sæsoner:

Tørsæsonen ligger fra januar til og med september. Denne periode har varme temperaturer, der ligger mellem 24-32 grader. Der er masser af solskinstimer, og det er derfor en ideel periode at besøge denne del af Thailand. Der er dog risiko for periodevis korte og intense regnbyger.

Regnsæsonen ligger fra oktober til og med december og der er i hele perioden stor risiko for regn. Temperaturerne er stadig varme med 20-35 grader, og du skal derfor forvente høj luftfugtighed.

Vejrstatistik for Koh Samui: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 28 29 31 32 33 32 32 32 31 30 29 29
Gennemsnitlig min. temp. 24 25 26 26 26 26 25 25 25 24 24 24
Nedbør mm 90 30 30 80 160 100 120 100 130 290 430 150
Gennemsnitlig havtemperatur 26 27 27 28 28 28 28 28 28 27 27 27
Vejrstatistik for Koh Phangan: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 29 30 31 32 33 32 32 32 32 31 30 29
Gennemsnitlig min. temp. 24 25 26 26 26 26 25 25 25 25 24 24
Nedbør mm 144 33 50 86 158 93 131 106 113 266 527 203
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 30 30 30 29 29 29 28
Vejrstatistik for Koh Tao: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 29 29 30 32 32 31 31 31 31 30 29 29
Gennemsnitlig min. temp. 22 23 24 25 25 24 24 24 24 23 23 22
Nedbør mm 123 39 54 85 172 118 146 167 141 275 463 188
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

Sydthailands vestkyst (Vestsiden af fastlandet med bl.a. Khao Lak, Phuket og Krabi samt øerne Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan):
På Sydthailands vestkyst finder du de populære badeferieområder Khao Lak, Phuket og Krabi. Ud for kysten ligger øerne Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan. Både fastlandet og øerne har to sæsoner:

Tørsæsonen ligger fra november til og med marts. Perioden byder på varme temperaturer mellem 21-32 grader, masser af sol og næsten ingen regn. Det er det ultimative bedste tidspunkt at besøge denne del af Thailand.

Regnsæsonen ligger fra april til og med oktober. Temperaturerne er stadig varme og ligger mellem 20-31 grader. Der er dog stor sandsynlighed for regn, og øerne kan i denne periode være svært tilgængelige på grund af regn. Det anbefales derfor at besøge Sydthailands østkyst, hvis du f.eks. gerne vil på ø-hop i denne periode.

Vejrstatistik for Khao Lak: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 34 34 34 33 33 32 32 32 32 32 32
Gennemsnitlig min. temp. 23 23 23 24 25 25 25 25 24 24 23 23
Nedbør mm 30 33 79 115 253 238 256 314 347 352 189 67
Gennemsnitlig havtemperatur 27 28 28 29 29 29 28 28 28 28 28 27
Vejrstatistik for Krabi: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 32 34 34 34 33 32 32 32 32 31 31 31
Gennemsnitlig min. temp. 22 25 24 26 26 25 25 25 25 25 24 24
Nedbør mm 15 19 48 106 216 215 217 230 281 298 153 60
Gennemsnitlig havtemperatur 28 29 29 30 30 30 30 30 29 29 29 29
Vejrstatistik for Koh Lanta: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 33 34 34 34 32 32 31 31 30 31 31 31
Gennemsnitlig min. temp. 24 24 25 25 25 26 25 26 25 25 24 24
Nedbør mm 10 10 30 110 190 180 270 250 380 310 160 40
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Vejrstatistik for Koh Ngai: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 31 32 31 30 29 28 28 28 28 28 28
Gennemsnitlig min. temp. 22 22 23 25 25 25 25 25 25 24 23 22
Nedbør mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 29
Vejrstatistik for Koh Mook: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Gennemsnitlig maks. temp. 30 32 33 33 32 31 30 31 31 30 30 29
Gennemsnitlig min. temp. 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24
Nedbør mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Gennemsnitlig havtemperatur 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Asiatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Asien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.