• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 70 505 505.

Thailand Thailand

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 70 505 505.

Hvorfor skal du rejse til Thailand?

Thailand har det hele!

Her kan du opleve spændende bjergstammer, kontrastfulde storbyer, enestående nationalparker, et lækkert køkken og uendelige, hvide sandstrande.

Thailand er et spændende land og en af Asiens top-destinationer, og uanset om du er til storbyer, natur eller badeferie, så er du i Thailand sikret en ferie for livet.

Vores rundrejser i Thailand

Vores rundrejser har forskellig fokus, fx. kan du vælge vores familieferie med fokus på børnevenlige oplevelser, en aktiv ferie, en højdepunktstur, en tur hvor du oplever det bedste af Thailand og en ø-hop tur, hvor du kommer til tre forskellige thailandske øer.

Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige højdepunkter, som du kan opleve i Thailand.

Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og største by, og storbyen kan tage pusten fra de fleste.

Her vil du opleve oplyste storcentre og arkitekttegnede skyskrabere, der ligger side om side med små butikker og funklende templer; duften fra de mange gadekøkkener, der blander sig med osen fra den tætte trafik, der samtidig langsomt overhales af kanalernes mange både; og orangeklædte munke der zigzagger sig ind og ud mellem travle forretningsfolk, skolebørn og turister i byens gader.

I Bangkok finder du masser af kontraster mellem det gamle & traditionelle, der blander sig med det nye & moderne i én skøn forening.

Oplev eksempelvis:

 • Kongepaladset Grand Palace, en af Bangkoks største seværdigheder. Paladset blev færdigbygget i 1782, og var kongens hjem i 150 år. Indeni paladset kan du se Thailands helligste Buddha-statue, der er lavet af ét kæmpestort stykke grønt jade.
 • I Bang Yai kan du opleve et meget anderledes Bangkok med smalle gader og en noget anderledes trafik end i midtbyen. Her kan du besøge Bangkoks næststørste liggende Buddha i Wat Bang Yai (Den største er i Wat Pho).
 • Det store netværk af vandveje, eller ”klonger”. Sejl i en traditionel thailandsk piskerisbåd, og oplev Bangkok fra vandsiden. Du vil f.eks. se, at huse vender mod vandet, i stedet for mod land, hvilket vidner om hvor vigtige kanalerne er.
 • Et af Bangkoks utallige markeder, hvor du kan købe tøj & souvenirs eller spise på gadekøkkenerne. Besøg fx. Chatuchak-markedet, som har mere end 15.000 boder og er et af de største weekend-markeder i verden, eller et af de mange flydende markeder, der som navnet antyder foregår på vandet.
 • Godt gemt væk tværs over Chao Phraya-floden kan du opleve et af Bangkoks uberørte hjørner, Bang Kra Jao, som kun kan nås med båd. Her finder du grønt og utæmmet natur med bananpalmer, vandfald og tykke bambus. Tag på en smuk cykeltur rundt i landsbyerne, hvor du kan møde de smilende indbyggere og få et glimt af Bangkoks skyline i baggrunden.

Chiang Mai

Chiang Mai er Thailands andenstørste by og her vil du, på trods af byens størrelse, opleve en rolig og yderst charmerende by med en interessant kulturel baggrund.

Fra 1296 til 1768 var Chiang Mai hovedstaden i Lanna-riget, som strakte sig til det nuværende Laos. I dag kan du stadig opleve Lanna-rigets eftermæle, f.eks. i det lokale køkken.
I og omkring Chiang Mai kan du:

 • Se Nordthailands smukke og meget hellige tempel Wat Prathat Doi Suthep, der ligger på en bjergside i Doi Pui nationalparken. Doi Suthep er en smuk gylden pagode fra 1383, der rummer relikvier fra Buddha. Fra templet er der en smuk udsigt over Chiang Mai.
 • Lære at lave thailandsk mad på Baan Hongnual kokkeskole, der har rod i lanna-traditionen. Du lærer om forskellige råvarer og krydderier og får selvfølgelig selv mulighed for at lave nogle lækre retter under kyndig vejledning.
 • Besøge et af Chiang Mais mange markeder, f.eks. Chiang Mais berømte natmarked. Her samles lokale og besøgende for at handle eller spise ved et af de mange gadekøkkener.

Badeferie i Thailand

I den sydlige del af Thailand er der rig mulighed for at afslutte din rejse med badeferie på en af Thailands smukke strande, enten på fastlandet eller på en af de fantastiske øer.

Badeferie på Koh Samui

Koh Samui ligger i den Thailandske Golf og er Thailands 3. største ø.

Øen er blandt landets mest besøgte øer. Og det forstår man godt. Her er alt, hvad du drømmer om af en badeferiedestination: lange, smukke sandstrande, turkisblå vand og kokospalmer.

Hvis du trænger til et afbræk fra de billedskønne strande, kan du besøge nogle af Koh Samuis interessante seværdigheder, f.eks. den 12 meter høje Buddhastatue, Wat Phra Yai, Namuang-vandfaldene eller et af øens lokale markeder. Derudover er Koh Samui også kendt for sit mangfoldige køkken, hvor du kan forkæle dine smagssanser.

Badeferie i Cha Am

Cha Am er en lille, rolig ferieby syd for Bangkok, i den sydøstlige del af Thailand.

Her kan du nyde den afslappede atmosfære på den lange og børnevenlige sandstrand, gå op opdagelse i de små boder eller spise på en af restauranterne.

Hvis du gerne vil lidt væk fra stranden, kan du besøge det græskinspirerede Santorini Park, der fungerer som forlystelsespark og udendørs indkøbscenter. Her kan du se de ikoniske, hvidmalede huse med blå skodder, som du også kan opleve på den græske ø, Santorini.

Badeferie i Khao Lak

Khao Lak ligger nord for Phuket i den sydvestlige del af Thailand. Her får du på den ene side smukt, blåt vand, og på den anden frodig regnskov.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder, der tilsammen udgør dette ferieparadis. Vores rejser går til Nang Thong Beach, der er Khao Laks mest populære område.

Foruden afslapning ved stranden, er det også muligt at tage på vandretur i den nærliggende Khao Lak-Lam Ru nationalpark, på dykker/snorkeltur til Similian-øerne, som er et af verdens bedste dykkersteder eller på besøg i Khao Sok Nationalpark, der har en af verdens ældste regnskove.

Andre oplevelser i Thailand

Thailand byder på masser af oplevelser, foruden dem der nævnes herover.

I Thailand kan du f.eks. også opleve følgende:

 • Kwai-floden og omegn, hvor du overnatter på et ”flotel” – et hotel bygget på tømmerflåde på Kwai-floden. Oplev også Dødens Jernbane, der blev bygget under Anden Verdenskrig og går fra Thailand til Myanmar. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange strækning, og der døde mere end 100.000 i processen. Hell fire Pass var et af de hårdeste steder på ruten at bygge.
 • Trekking i junglen i bjergene ved Mae Tang nord for Chiang Mai. Her vandrer du bl.a. på bløde bakker, i tæt jungle og i åbent skovlandskab. Oplev landsbyer med forskellige etniske minoriteter, hvor du kan høre om deres livsstil. En afsluttende raftingtur på Taeng-floden er desuden en fantastisk oplevelse.
 • Nord for Chiang Mai ligger Chiang Rai, tæt på grænsen til Myanmar og Laos. Området kaldes Den Gyldne Trekant, og var tidligere centrum for opiumhandel. Her er enestående natur med dale, bjerge og regnskov, samt interessante landsbyer og etniske bjergstammer. Besøg det hellige, smukke tempel Wat Phra Kaew og sejl på Mekong-floden, der markerer grænsen til Laos.
 • Elephant Care tæt på Chiang Mai, hvor du får et indblik i elefanternes dagligdag. Her bliver der taget kærlig hånd om de intelligente skabninger, og ridning og anden underholdning med elefanter er forbudt.
 • Få indblik i de forskellige bjergstammer i den nordlige del af Thailand, bla. Padaung-stammen (Long Neck). Stammen er kendt for at have messingringe omkring halsen, hvilket oprindeligt var for at beskytte sig mod tigerangreb.

Få mere information om vores rundrejser i Thailand

Du kan få mere information om de enkelte rundrejser i Thailand ved at trykke på ”Læs mere” længere oppe på siden. Her får du yderligere information om rejsens højdepunkter, dagsprogram, priser og meget mere.

Har du spørgsmål?

Læs om det praktiske ved at rejse til Thailand på vores side med praktisk info.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Thailand eller vores andre rejser til Sydøstasien, hvordan du bestiller eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Asiatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Asien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.