• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Cambodia

Cambodias nyere og ældre historie afspejler sig i landets seværdigheder, der er blandt verdens største.

På en rejse til Cambodia vil du opleve sagnomspundne ruiner og kulturskatte, kolonitidens smukke bygninger og et gæstfrit folkefærd.

Se alle vores rejser til Cambodia herunder.

Har du spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Cambodia Cambodia

Rejser til Cambodia

Cambodias nyere og ældre historie afspejler sig i landets seværdigheder, der er blandt verdens største.

På en rejse til Cambodia vil du opleve sagnomspundne ruiner og kulturskatte, kolonitidens smukke bygninger og et gæstfrit folkefærd.

Se alle vores rejser til Cambodia herunder.

Har du spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Hvorfor skal du rejse til Cambodia?

Cambodia ligger i Sydøstasien med grænse til Vietnam, Laos og Thailand. Det er et historisk spændende land, der indeholder nogle af verdens største seværdigheder.

Cambodia er måske især forbundet med Khmer Rouges regime fra 1975-1979, men på trods af sin dystre fortid, vil du i Cambodia opleve et gæstfrit folkefærd, der byder dig velkommen til en oplevelsesrig rejsedestination fyldt med historiske og kulturelle seværdigheder.

Vores rundrejser i Cambodia

Herunder kan du læse mere om de højdepunkter, du kan opleve på en af vores rundrejser.

Phnom Penh

Phnom Penh, Cambodias hovedstad, er et oplagt sted at starte dit Cambodia-eventyr.

Byen led en hård skæbne under Khmer Rouges regime fra 1975-1979, men i dag er de brede boulevarder igen fulde af liv, handlen går lystigt på markederne og der er pustet nyt liv i de før så beskadigede bygninger.

Perioden er dog ikke glemt, og nogle af byens seværdigheder stammer da også fra dengang. Besøg f.eks. Tuol Sleng, museum for folkemordet, der under regimets styre var torturfængsel, og Choeung Ek, også kendt som ”Killing fields”, hvor 17.000 mennesker blev myrdet og smidt i massegrave. Selvom besøg her kan være barske, så er de en vigtig del af Cambodias nyere historie.

Heldigvis har Phnom Penh også nogle mere ”positive” seværdigheder.

Midt i byen kan du opleve kongepaladset med den berømte sølvpagode, hvis gulv er belagt med 5000 fliser af rent sølv. Bygningen huser også en fantastisk Buddha-statue i guld overstrøet med mere end 9.500 diamanter.

Hvis du har tid tilovers, kan du besøge et af de lokale markeder eller udforske de cambodianske retter i et af de mange gadekøkkener, noodleshops eller restauranter.

Angkor Thom og Angkor Wat

I den nordlige del af Cambodia, nord for Siem Reap, finder du Angkor-komplekset, der er en af de vigtigste arkæologiske steder i Sydøstasien og en del af UNESCOs verdensarvsliste

Komplekset består bl.a. af Angkor Thom, der fra det 12. til det 14. århundrede var hovedstaden i Khmerriget, et af historiens største riger. I sin storhedstid strakte Khmerriget sig fra Vietnam i øst til Myanmar i vest, og hovedstaden havde på sit højeste mellem 750.000 og en million indbyggere. I Angkor Thom kan du f.eks. opleve Bayon-templet, der med sine 216 stenhoveder beskuer besøgende med gådefulde smil.

Syd for Angkor Thom finder du kompleksets største attraktion, Angkor Wat, der er en af Cambodias største seværdigheder og den prægtigste af alle Khmerrigets templer. Det er et arkitektonisk mesterværk fra det 12. århundrede, som det siges at have taget 300.000 mand og 6.000 elefanter 37 år at opføre. Angkor Wat er et must-see på din rejse til Cambodia.

Badeferie i Kep

I den sydvestlige del af Cambodia finder du den charmerende kystby Kep, en af Cambodias bedst bevarede hemmeligheder.

I kolonitiden var byen en populær badeby for den franske elite, men Keps charmerende badeby-stemning stoppede, da Khmer Rouge overtog magten i landet i 1975.

I dag er Kep dog på vej tilbage på landkortet med sine smukke strande, franske arv og vidunderlige afslappede stemning, og det er en oplagt at afslutte en oplevelsesrig rejse i denne charmerende kystby.

Andre højdepunkter i Cambodia

Cambodia rummer mange interessante seværdigheder. På vores rejser kan du også opleve følgende:

 • I den nordvestlige del af Cambodia ligger Siem Reap, der er gateway til Cambodias største seværdighed, Angkor-komplekset. Men byen i sig selv byder på interessante markeder og en fantastisk solnedgang ved enten Phnom Bakheng eller Pre Rup.
 • Et landsbybesøg er et spændende møde med en hverdag, der ligger uendelig fjernt fra den, vi kender i Danmark. Under et landsbybesøg er der rig mulighed for at møde de lokale, både ved at deltage i landsbyens aktiviteter, men også over en velsmagende frokost hjemme ved en af de lokale familier.
 • Battambang er en mindre besøgt by, men et spændende bekendtskab, hvor du bl.a. kan opleve fransk kolonitidsarkitektur. Uden for byen kan du også besøge Phnom Banan, hvorfra du får en fantastisk udsigt ud over de frodige landskaber og Ek Phnom, hvor du kan udforske det imponerende khmertempels ruiner.

Kombiner med Vietnam eller Vietnam og Laos

Én af vores rejser kombinerer Angkor Wat i Cambodia med Vietnam. Derudover kan du på én af vores rejser besøge det tidligere Indokina, hvor du foruden Cambodia, også besøger Vietnam og Laos.

Vietnam

I Vietnam kan du opleve en mangfoldighed uden lige, og her venter der dig UNESCO-beskyttet natur & arkitektur, moderne byer og smukke strande.

Du kan bl.a. glæde dig til:

 • Hanoi, Vietnams hovedstad, som er en stemningsfuld storby fyldt med kontraster. Her kan du opleve en skøn blanding af smukke kolonitidsbygninger og historiske templer, der ligger side om side med moderne bygninger.
 • Ha Long Bugten er en af Vietnams største seværdigheder og en del af UNESCOs verdensarv. I den cirka 1.500 km2 store bugt rejser der sig grønklædte kalkstensklipper lodret op i luften. Oplev bugten fra et traditionelt træskib.
 • I den centrale del af Vietnam kan du opleve kolonitidsbyen Hoi An. Hoi Ans gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og byen er en af de mest velbevarede historiske byer i Asien, fordi den blev forskånet for bomber under Vietnam-krigen. Her kan du også opleve de japanske, kinesiske og indiske indflydelser i byggestilen.

Laos

I Laos finder du det traditionelle og autentiske Asien, og her vil du opleve en afslappet atmosfære, fyldt med buddhistisk kultur og traditioner.

Luang Prabang er en tidligere kongeby, der i dag er en del af UNESCOs Verdensarvsliste.

Byen er en unik blanding af fransk kolonitidscharme og traditionel arkitektur. Hvis du står tidligt op, kan du opleve, at flere hundrede munke går igennem byens gader for at samle almisser.

Lidt uden for Luang Prabang kan du besøge det smukke Kuang Si-Vandfald, hvor det er muligt at bade i de naturlige pools, eller besøge centret for Malajbjørne.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores rejser til Cambodia? Under hver rejse kan du læse mere om turens højdepunkter, se dagsprogram og priser og meget andet. T

Har du spørgsmål?

Du kan læse mere om Cambodia på vores side ”Praktisk information om Cambodia”.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Cambodia, vores andre rejser til Østen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Vejret i Cambodia måned for måned

Cambodia har et roligt, tropisk klima, der ikke ændrer sig meget hen over året. Der er to sæsoner: tørtiden fra november til maj og regntiden fra juni til oktober. Gennemsnits-temperaturen for året ligger på 27°C.

Vejret er uforudsigeligt, men i meget generelle vendinger kan man inddele Cambodias vejrsæsoner som følger:

Medio november til februar: lunt og tørt
Marts til maj: varmt og tørt
Juni til september: varmt og vådt
Oktober til primo november: lunt og vådt

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Asiatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Asien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.