Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenBali

Rejser til Bali

Bali er kendt som Gudernes ø med sine hinduistiske templer og gudesmukke omgivelser.

På en rejse til Bali får du den perfekte kombination af betagende natur, unik kultur og paradisiske strande.

Har du spørgsmål om vores rejser til Bali, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Populære rundrejser: Bali

Hvorfor skal du tage på ferie til Bali?

Indonesien består af tusindvis af øer, hvor Bali på trods af sin lille størrelse er en af de ubestridte højdepunkter.

Bali er kendt som Gudernes ø og med rette. Her kan du opleve majestætisk og betagende natur, smukke hinduistiske templer og endeløse, paradisiske strande, der gør øen til det perfekte sted at holde badeferie.

Vores rundrejser i Bali

Herunder kan du læse mere om nogle af Balis fantastiske højdepunkter.

Ubud, den mystiske kunstnerby

Smukt placeret i det vulkanske højland mellem frodige, grønne bjerge, dybe kløfter og smaragdgrønne risterasser finder du byen Ubud, et must-see på din rejse til Bali.

Byen regnes for at være Balis kulturelle hjerte og spirituelle hovedstad, hvor kunst og kunsthåndværk er i højsædet. Du kan bl.a. finde mange butikker, der sælger de smukke varer, som er lavet efter de gamle traditioner. På grund af sin lille størrelse, er det også muligt at udforske Ubud på cykel, hvor du bl.a. vil opleve landsbyer, rismarker og en fantastisk udsigt over Batur-vulkanen og kratersøen.

Oplevelser i og omkring Ubud

  • Besøg Abeskoven, en af Ubuds største seværdigheder, hvor du kan opleve den langhalede makakabe i sine naturlige omgivelser.
  • I udkanten af Ubud ligger der små kunsthåndværkerlandsbyer. De har hvert sit speciale, f.eks. træskærerne i Mas, stenskærerne i Batubulan og sølvsmedene i Celuk.
  • Er du til eventyr, kan du vælge at tage på river rafting på Ayung-floden gennem junglen ved Ubud. Oplev landsbyer og natur med vandfald, mens du flyder med flodens hastighed. Bemærk, at raftingturen er en tilkøbstur i Ubud.

Balis templer

På Bali findes der tusindvis af templer. De ikoniske landmærker er nærmest synonym med Bali og et af Balis tilnavne er da også ”Island of thousand temples”. Hinduismen spiller en stor rolle på øen og er en unik del af den balinesiske kultur.

På vores rejser kan opleve nogle af Balis største og smukkeste hinduistiske templer.

I den østlige del af Bali kan du besøge Besakih-templet, der ligger smukt placeret på toppen af Agung-bjerget, i næsten 1.000 meters højde. Templet er også kendt som Modertemplet og er Balis vigtigste og mest hellige tempel.

I den sydvestlige del af Bali finder du Tanah Lot-templet. Tanah Lot ligger smukt placeret på en klippe ved havet, og templet er et af Balis vigtigste vartegn.

Nordøst for Ubud, i landsbyen Tampaksiring, kan du se hindu-templet Tirta Empul. Templet ligger ved 12 hellige kilder, og balineserne bringer dagligt offergaver hertil og mange bader i det hellige vand.

Ved Bratan-søens vestbredde kan du opleve vandtemplet Ulun Danu, der stammer fra det 17. århundrede. Det fotogene tempel ligger i billedskønne omgivelser og er ofte afbilledet som symbol for Bali.

Pemuteran – smukke naturoplevelser i nord

Pemuteran er en rolig landsby, hvorfra der er nem adgang til nogle fantastiske oplevelser i Balis nord og nordvestlige områder.

Bali nationalpark

Bali Nationalpark ligger i den nordvestlige del af Bali og består af regnskov, mangrove, savanne og strande.

Der lever 160 forskellige fuglearter i parken, men nationalparken blev grundlagt i 1941 specifikt for at beskytte den meget smukke, men stærkt truede, Balistær, der er endemisk til Bali.

Foruden at være paradis for fugleinteresserede, så kan du på en trekkingtur desuden være heldig at spotte hjorte, krybdyr og aber.

Snorkling ved Menjangan

Cirka 10 km ud fra Balis nordvestlige kyst finder du øen Menjangan, der er en del af Bali Nationalpark. Øen er omringet af et spektakulært rev, der sammen med marinelivet gør stedet en foretrukken destination for snorklere og dykkere fra hele verden.

Vi tager dig med på en snorkletur. Du bliver sejlet ud til det spektakulære rev, hvor en snorkleguide vil vise dig rundt og udpege fisk, skaldyr og koraller

Delfinsafari i Lovina Beach

I Lovina Beach, i den nordlige del af Bali, er det muligt at se delfiner. Her lever der 3 typer af delfiner i flokke fra 10-12 stykker op til flere hundrede.

Du sejler ud i en outrigger fiskerbåd i de tidligere morgentimer, før solen er stået op, for at lede efter delfinflokkene. Delfinerne er mest aktive i morgentimerne, hvor de leder efter føde og springer legesyge op ad vandet.

Lovina Beach er desuden kendt for sit sorte lavasand, og udover delfinerne, rejser mange hertil for at opleve bugten med det klare rolige vand.

Badeferie på Sanur

Sanur ligger på kysten i den sydøstlige del af Bali og er en af Balis absolut mest populære badebyer. Her finder du kilometervis af smukke sandstrande, en oplagt destination til en fantastisk badeferie. Stranden er beskyttet af et koralrev, hvilket gør vandet roligt og stranden utrolig børnevenlig.

Foruden strand kan du også slentre igennem den hyggelige by, hvor du kan opleve tempelceremonier, smage på javanesisk kaffe eller besøge en af de interessante restauranter, hvor du kan smage balinesiske specialiteter.

Udvalgte rejser kan afsluttes med badeferie i Sanur

Andre højdepunkter på Bali

I Bali kan du også opleve følgende seværdigheder

  • Oplev Balis verdensberømte risterasser, f.eks. ved Pupuan eller ved Jatiluwih, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
  • Kerta Gosa, også kendt som den flydende Pavillon, er det gamle justistpalæ i Klungkung. I den åbne bygning er loftet dekoreret med billeder, der f.eks. viser dig, hvad der sker med dig efter døden, hvis ikke du opfører dig ordentligt i dit jordiske liv.
  • Besøg i landsbyen Tenganan, der bebos af Baliaga-folket. Baliaga-folket regnes for at være Balis oprindelige indbyggere, inden hindu-javanesere indvandrede. Landsbyen er desuden kendt for en helt særlig væveteknik, og du har mulighed for at købe de smukke, håndvævede.

Kombiner med oplevelser på Java

Kombiner badeferie på Bali med en rejse til Java, hvor du kan opleve fascinerende landskab med rismarker og smukke koniske vulkaner. Java byder på mange højdepunkter, f.eks.:

  • Yogyakarta, som er Javas sjæl, hvor du kan opleve Javas historie og traditioner. Se bl.a. sultanpaladset Kraton Yogyakarta, det traditionelle håndværk batik og hinduismens store tempelkompleks Brambanan, hvor du kan opleve Shiva helligdommen Loronjonggrang, der skulle være Javas mest elegante tempel.
  • Nordvest for Yogyakarta kan du besøge det storslåede Borobudur-tempel, som er en af verdens største buddhistiske monumenter. Templet stammer tilbage fra det 8. eller 9. århundrede og er på UNESCOs verdensarvsliste.
  • Oplev Javas vulkaner, herunder solopgang på Bromo-vulkanen og trek til toppen af Ijen-krateret, hvor du i cirka 2300 meters højde kan opleve den smukke turkisblå kratersø.

Kombiner med badeferie på Gili-øerne

Mellem Bali og øen Lombok finder du Gili-øerne.

Gili består af 3 øer, hvor du kommer til at besøge Gili Trawangan, som er den største af de 3.

Øerne er omgivet af smukt koralrev, hvilket betyder, at Gili-øerne foruden at være et strandparadis med sublime sandstrande, også er er paradis for dykkere og folk, der gerne vil snorkle.

Som noget helt specielt er motoriserede køretøjer forbudt på øerne, og transport foregår derfor på gåben, cykler eller med hestevogne, hvilket er en ganske særlig oplevelse.

Udvalgte Bali-rejser kan afsluttes med badeferie på Gili Trawangan.

Kombiner med oplevelser på Komodo-øerne og det vestlige Flores

Komodo er en UNESCO-bevaret nationalpark beliggende øst for Bali. På kombinationsrejsen med Komodo besøger du bl.a. øerne Rinca Island, Flores og selvfølgelig Komodo.

Komodo-øen er hjemsted for de store komodovaraner, verdens største nulevende øgleart, der også har lagt navn til øen. Her kan du opleve de store øgler i deres naturlige omgivelser.

På øen kan du bl.a. også opleve bøfler, vilde rådyr, papegøjer og en smuk, men meget barsk natur, der er noget anderledes end den, du lige har oplevet på Bali.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere omkring det praktiske ved at rejse til Indonesien, f.eks. om vaccinationer eller lignende, så tag et kig på vores side med praktisk information om Indonesien.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Bali, indhentning af tilbud, bestilling af rejsen eller vores andre rejser til østen, så kontant vores rejsekonsulenter.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.