• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
14 dage

Bali med børn

Børnevenlig rundrejse med god komfort på hotellerne. Skønne oplevelser med vilde delfiner og landsbyliv i Rumah Desa. Badeferie ved børnevenlige sandstrande i Lovina og Sanur.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Bali med børn Bali med børn
14 dage

Bali med børn

Børnevenlig rundrejse med god komfort på hotellerne. Skønne oplevelser med vilde delfiner og landsbyliv i Rumah Desa. Badeferie ved børnevenlige sandstrande i Lovina og Sanur.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 11 nætter på 3-4-stjernede hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 2 x frokost (dag 4, 6)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i minibus eller bus med aircondition
 • Mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Sanur
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Besøg i landsbyen Rumah Desa med aktiviteter hvor du kommer helt tæt på balinesernes dagligdag og ser hvordan de lever, bor, laver mad, arbejder med landbrug og hvor de går i skole
 • Tur i Balis uberørte landskaber i Tabanan-provinsen med det kongelige tempel Taman Ayun
 • Risterrasserne ved Tegalalang
 • Kintamani-højlandet med udsigt til Batur-vulkanen og kratersøen
 • Vandtemplet i Tampaksiring, Tirta Empul hvor balineserne lader sig rense i det hellige kildevand
 • Safari med vilde delfiner i Lovina
 • Tvillingesøerne Tamblingan og Buyan omgivet af tæt regnskov i Munduk-højlandet
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Bali er en perfekt destination for børnefamilier.  Der er ikke så langt mellem de forskellige seværdigheder, balineserne elsker børn, der er vilde delfiner, vulkaner og kratersøer.  Oplevelserne er farverige på alle måder i de frodige grønne landskaber og med de balinesiske dansedragter.

Turen starter i det centrale Bali i Ubud, der er omgivet af et bakket terræn med bølgende grønne rismarker. Byen er desuden Balis hjerte og centrum for kunst og kultur. Under et besøg i landsbyen Rumah Desa nær Ubud oplever I på nærmeste hold, hvordan balinesernes dagligdag udfolder sig. I ser hvordan familierne bor, laver offergaver, driver landbrug og laver mad. I har mulighed for selv at deltage i aktiviteterne, hvis I ønsker det.

På vej til Lovina passerer I de berømte risterasser ved Tegalalang, der svinger sig ned af bjergsiderne og Kintamani-højlandet med udsigt til Batur vulkanen og kratersøen. Lovina ligger på Balis nordlige kyst, og den børnevenlige Lovina strand er kendetegnet ved det karakteristiske sorte vulkansand. Her venter jer uforglemmelige oplevelser med vilde delfiner.

Igennem nye fantastiske landskaber med Tvillingesøerne Tamblingan og Buyan sætter I kurs mod en dejlig afslutning med badeferie ved den brede gyldne sandstrand i det hyggelige og rolige Sanur. Her bor I på et komfortabelt og familievenligt resort, der ligger lige ved stranden.

I har mulighed for at forlænge rejsen med Gili Trawangan, Nusa Lembongan eller Singapore.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Børnevenlig rejse med få hotelskift, børnevenlige hoteller og flere frie dage til selv at bestemme tempoet og aktiviteterne
 • Glæd jer til at opleve Lovinas vilde delfiner, Tegalalangs græsgrønne risterrasser, Ubuds frække aber og det hellige vandtempel Tirta Empul
 • Kom tæt på balinesernes kultur og hverdag i den lille landsby Rumah Desa med mulighed for at deltage i en masse spændende aktiviteter for både store og små
 • Få sand mellem tæerne på Sanurs børnevenlige sandstrande og leg i de stille bølger, mens palmerne svajer i den lette brise

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver I mod Gudernes Ø, Bali, med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Bali – Ubud

Ved ankomst til Balis internationale lufthavn, Ngurah Rai, i Denpasar, går I gennem immigrationen, hvor I får et gratis turistvisum. Herefter samler I jeres bagage op. I ankomsthallen venter jeres guide med et Asiatours-skilt, og I vil med det samme mærke den varme balinesiske velkomst. Sammen med guiden bliver I kørt frem til hotellet i Ubud, som er Balis kulturelle hjerte. Ubud ligger centralt placeret på øen i det smukkeste bakkede og frodige terræn med bølgende grønne rismarker, der omkranser byen.

Resten af dagen er til fri disposition, hvor I kan slappe af og vænne jer til det dejlige varme klima.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Dag til fri disposition i Ubud

Dagen er til fri disposition, så der er god tid til at akklimatisere sig. I kan slappe af ved poolen, tage en tur ind til Ubuds centrum eller vælge en af vores ekstra ture beskrevet nedenfor.

Ubud har masser af aktiviteter at byde på og er Balis centrum for kunst og kultur. I kan også besøge en af Ubuds mest populære attraktioner abeskoven, Monkey Forest, der ligger i et fredet område tæt på centrum. Her kan I gå en tur ad stier i skoven og nyde synet af de vilde og legende aber, der også kan være frække, så sørg for at have evt. madvarer gemt væk i en taske, så det ikke frister aberne til at komme for tæt på.

Mange kunstnere har etableret sig i Ubud med kunstgallerier og små butikker med lokalt kunsthåndværk i sølv, træ, glas og keramik.

Gå ikke glip af et hvil på en af byens mange hyggelige caféer og restauranter.

I finder også et stort udbud af flotte danseforestillinger med den lokale, dramatiske og underholdende Kecak-dans også kaldet ilddans, der udføres af mandlige dansere.

Dag 4: Besøg og aktiviteter i landsbyen Rumah Desa

I dag kommer I helt tæt på balinesernes traditionelle kultur i den lille landsby Rumah Desa, der ligger 35 km udenfor Ubud. Her har I mulighed for at deltage i nogle af landsbybeboernes daglige aktiviteter.

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og starter turen mod de uberørte bølgende grønne landskaber i Tabanan provinsen. Undervejs stoppes op ved det kongelige tempelkompleks Taman Ayun, der kan dateres tilbage til 1634. Templet er kendt for sin fantastisk smukke arkitektur og store havelandskaber med lotus i de jadegrønne fiskedamme.

Videre til landsbyen Rumah Desa oplever I på nærmeste hold, hvordan balinesernes dagligdag og traditioner udfolder sig. Ved ankomst bliver I mødt af en lokal vært og I får at se og høre om, hvordan familierne bor, bygger huse, driver landbrug og laver mad. I har mulighed for selv at deltage i alle aktiviteterne, hvis I ønsker det. I går en tur gennem landsbyen med små huse, templer og et smukt bakket landskab med eksotiske træer og planter. Efter ca. 15 minutters gang, når I frem til rismarkerne, hvor I ser, hvordan der arbejdes i markerne med vandbøfler. Oplev hvordan der klatres i kokospalmerne, laves kokosolie og smag på en frisk kokosnød. Der bliver også tid til at lægge turen forbi landsbyskolen. Tilbage i landsbyen serverer de lokale en dejlig balinesisk frokost, inden turen går tilbage mod Ubud. Køreturen varer ca. en times tid og I er tilbage på hotellet ved 16-tiden, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5: Dag til fri disposition i Ubud

Dagen er til fri disposition til at slappe af ved poolen, tage en tur ind til Ubuds centrum eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

Dag 6: Ubud – Tegalalang risterrasserne – vandtemplet Tirta Empul – Kintamani – Lovina

I dag går turen til Balis nordlige kyst og den børnevenlige Lovina strand med det karakteristiske sorte vulkansand. Efter morgenmaden og check-out på hotellet bliver I hentet af guiden og kørt mod Lovina. Masser af oplevelser og flere stop venter jer undervejs på den smukke køretur. Første stop er ved de berømte Tegalalang risterrasser, hvor I mødes af et blændende smukt syn I sent vil glemme med de bølgende grønne rismarker, der bugter sig som trapper ned af bjergsiderne.

I fortsætter til det nærliggende og enestående hellige vandtempel i Tampaksiring, Tirta Empul. Balineserne strømmer hertil medbringende små offergaver og klædt i deres smukke farvestrålende dragter for at lade sig rense i de hellige kilder, der udspringer fra templet. I oplever balineserne på tætteste hold og mærker den særligt ophøjede stemning, der hersker. Hvis I har lyst, kan I deltage i renselsesceremonien og hoppe i bassinet med det hellige vand. Børn skal være mindst 145 cm for at deltage i selve renselsesceremonien.  Vær opmærksom på at du ved besøg i templet skal iføre dig sarong præcis som i alle andre templer på Bali.

Efter en smuk oplevelse ved det hellige vandtempel går turen videre gennem de betagende landskaber til højlandet Kintamani med en imponerende udsigt til Batur-vulkanen og kratersøen. Efter en god frokost køres den sidste etape frem til Lovina. Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition, hvor I kan slappe af ved swimmingpoolen eller stranden.

Fra Lovina strand kan I nyde den smukke solnedgang over havet, og langs den 12 km lange strand ligger et par små hyggelige landsbyer med gode restauranter. Her ånder fred og ro og der er fine muligheder for snorkling og dykning både ved revet ud for Kalibukbuk og især ved øen Menjangan.

Den effektive køretid for dagen er ca. 3,5 timer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 7: Morgen med vilde delfiner i Lovina

I de tidlige morgentimer venter et uforglemmeligt eventyr med vilde delfiner. Ved 7-tiden henter guiden jer, og et stykke henne ad stranden, sejler I ud på bugtens rolige vand i en lokal outrigger fiskerbåd.

Delfinerne er sædvanligvis meget aktive i morgentimerne, hvor de både søger føde og springer legesyge rundt i vandet, når solens første stråler glimter i vandet, og havets blå farve træder tydeligt frem. I Lovina bugten er der 5 typer delfiner, og de danner flokke fra 10-12 stykker til over hundrede. Det er betagende at opleve dem svømme med lynets hastighed gennem vandet for dernæst at springe op af vandet og slå saltomortaler eller skruer i luften. Delfinerne i Lovina bugten er vilde flokke, så der er 95% chance for at se dem. Nogle gange er der færre flokke og andre gange er der mange.

Tilbage på hotellet bliver der serveret morgenmad og derefter er resten af dagen er til fri disposition.

Dag 8: Dag til fri disposition i Lovina

I dag er der ikke noget planlagt program, så I kan frit vælge om I vil slappe af ved poolen eller på stranden eller tage på en af vores ekstra ture.

I kan også tage ind til Singaraja, som er hovedbyen i området bare 9 km fra hotellet. Her kommer ikke mange turister, så I kan få en fin autentisk oplevelse i gaderne, hvoraf flere smykker sig med alléer af træer og bygninger fra den hollandske kolonitid.

Dag 9: Lovina – Sanur

I kan nyde formiddagen i fred og ro inden check-out fra hotellet ved 12-tiden, hvor I bliver hentet af guiden og starter turen mod badeferien i Sanur. Undervejs passerer I enestående landskaber med et fantastisk sceneri ved Tvillingesøerne Tamblingan og Buyan. Søerne er omgivet af tæt regnskov i det frodige og uberørte balinesiske højland ved Munduk. De var tidligere samlet i en stor sø, men omkring år 1800 delte et jordskred søen i to, så de nu ligger adskilt af en højderyg på knap 2 km. Hen på eftermiddagen, efter en samlet køretid på 4-5 timer, er I fremme ved hotellet i badebyen Sanur og I kan slappe af resten af dagen.

Sanur er en hyggelig og fredelig badeby, der ligger ved den 5 km lange gyldne sandstrand. Børnene kan boltre sig frit på den brede strand og i det rolige hav, da bølgerne brydes ved koralrevet længere ude. Den dejlige strandpromenade indbyder til en slentretur blandt de små boder, grønne palmer og med udsigt til de små fint malede og farverige fiskerbåde. I hovedgaden ligger masser af små butikker, caféer og restauranter og i de små sidegader, kan du opleve det lokale liv blandt balinesernes små huse og templer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 10-12: Sanur

Dagene står til fri disposition, hvor I kan boltre jer ved swimmingpoolen og sandstrandene eller tilkøbe nogle af vores ekstra ture.

Dag 13: Hjemrejse

I dag er det blevet tid til at tage afsked med pragtfulde Bali. Efter check-out på hotellet bliver I hentet og kørt i lufthavnen i Denpasar. Herfra flyver I mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

I lander i Danmark efter en dejlig og spændende ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse på Nusa Lembongan, 3 nætter

Nusa Lembongan er en lille tropisk paradisø på blot 8 km² og bare 45 minutters sejlads fra Bali. Her kan du komme helt ned i tempo og bare nyde de fine gyldne sandstrande, det meget klare hav, svajende palmer og den vilde natur med kaktus og klippeformationer. Øen er også kendt for de fine muligheder for snorkling og dykning. Der er bare få biler på den lille ø, så du kommer lettest rundt på cykel.

Størstedelen af den nordøstlige del af øen er dækket af mangrove, som har en vigtig funktion for økosystemet i området og er med til at give liv til de mange koraller. Du kan tage dig en stille sejltur gennem mangroven i enten kajak eller i en lille båd.

Mange af øens beboere ernærer sig ved dyrkning af havtang. Når tidevandet trækker sig tilbage, dukker tangmarkerne frem, og du vil se bønderne stimle ud for at plukke tangen.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Nusa Lembongan.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Badeferieforlængelse til Gili Trawangan, 4 nætter

Skal rejsen sluttes af med et ophold på en paradis-ø, så er Gili Trawangan et godt bud.

Gili Trawangan, også kaldet Gili T, er én af de tre Gili-øer – og den mest populære. Gili Trawangan er især blevet populær på grund af de gode muligheder, der er for dykning og snorkling i havet omkring øen. Her kan du opleve både havskildpadder, farverige fisk og måske endda en revhaj. Øen er også kendt for sine dejlige strande, der indbyder til ren og skær afslapning. Slæng dig på en solvogn og sug solens varme stråler til dig eller nyd en drink i en af de mange sækkestole i skyggen af et kokospalmetræ.

Om dagen er atmosfæren afslappet og om aftenen er der stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer. På vestsiden af øen kan du nyde de smukke solnedgange over Bali, og hvis du er heldig og vejret er klart, vil du endda kunne se solen gå ned bag vulkanen Mt. Agung på Bali. Det er en oplevelse, du aldrig glemmer! Her er ingen asfalterede veje og biler, men i stedet cykler og hestevogne.

Gili Trawangan har med andre ord alt, hvad du behøver for en afslappende badeferie.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort på Gili Trawangan, 1 nat på hotel i Sanur, morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Gili Trawangan.

Storbyforlængelse i Singapore, 3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 4.955 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.