• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Laos

Laos er en ofte overset asiatisk destination men her møder du frodig natur, historiske & eventyrlige byer og buddhistisk kultur.

En rejse til Laos er en rejse til det traditionelle og autentiske Asien, hvor der hersker en afslappet atmosfære og en ufattelig imødekommenhed.

Hvis du har spørgsmål om Laos, så kontakt vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Laos Laos

Rejser til Laos

Laos er en ofte overset asiatisk destination men her møder du frodig natur, historiske & eventyrlige byer og buddhistisk kultur.

En rejse til Laos er en rejse til det traditionelle og autentiske Asien, hvor der hersker en afslappet atmosfære og en ufattelig imødekommenhed.

Hvis du har spørgsmål om Laos, så kontakt vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Hvorfor skal du rejse til Laos?

Midt imellem fem asiatiske destinationer, herunder Thailand og Vietnam, ligger Laos. Laos er det eneste land i Sydøstasien, hvor der ikke er adgang til havet. Landets livline er Mekong-floden, der løber igennem hele landet, og bidrager til landets frodige natur.

I Laos vil du opleve noget helt andet end andre på destinationer i Asien. Her vil du møde det traditionelle Asien med eventyrlige landskaber og mangfoldige befolkningsgrupper, som udstråler en ærværdig stilhed og imødekommenhed, du ikke oplever mange steder.

Vores rundrejser i Laos

Herunder kan du læse mere om nogle af de højdepunkter, som du kan opleve på vores rundrejser i Laos.

Luang Prabang

I den nordlige del af Laos langs Mekongfloden ligger den tidligere kongeby Luang Prabang, en UNESCO-beskyttet by, der har en helt unik blanding af traditionel laotisk arkitektur tilsat den franske kolonitids charme.

I Luang Prabang får du ikke moderne bygninger, men i stedet ligger franske kolonitidsvillaer og aktive templer side om side i de gamle gader.

Byens rytme er et kapitel for sig, hvor livet leves stille og med en sjælden set værdighed. Hver morgen går flere hundrede munke en stille morgenrunde gennem byens gader for at indsamle almisser. Det er svært ikke at blive grebet af den respektfulde stilhed, som dette daglige ritual foregår i.

Om aftenen omdannes hovedgaden til et stort natmarked, hvor stammefolk fra omkringliggende landsbyer kommer for at sælge deres varer. Her finder du et bredt udvalg af traditionelt håndarbejde, og boderne flyder med farverige tekstiler, keramik og endda Beer Lao T-shirts.

Andre oplevelse i og omkring Luang Prabang

 • Se Luang Prabang fra en cykel og oplev munke i traditionelle orange dragter, det ikoniske tempel Wat Xieng Thong og tag til toppen af Phousi-bakken, hvorfra du kan nyde en fremragende udsigt over byen og floden.
 • Syd for Luang Prabang, midt i junglen, ligger det smukke Kuang Si-vandfald. Bad i de naturlige pools, eller besøg centret for malajbjørne, der arbejder med den stærkt udrydningstruede bjørn.
 • Sejl ad Mekong-floden til Kamu Lodge, der ligger i en dal omgivet af rismarker, små landsbyer og frodig natur. Udforsk de smukke omgivelser eller få indblik i livet på landet hos Kamu-stammen, hvor du f.eks. kan deltage i det daglige arbejde.

Krukkesletten

Dybt inde i det nordlige Laos, i Xieng Khouang-provinsen, ligger Krukkesletten, en af Laos’ mest unikke og mystiske seværdigheder.

Krukkesletten er et imponerende arkæologisk område, hvor flere hundrede stenkrukker ligger spredt over plateauet. Krukkerne er mandsstore og måler mellem 1 og 3 meter i diameter, og de største vejer op mod 14 tons.

Krukkerne er flere tusinde år gamle, og man ved meget lidt om, hvad disse kæmpekrukker blev brugt til, og faktisk heller ikke hvor de kommer fra. Lokale legender fortæller om kæmper, der boede på sletten, som brugte krukkerne til risvin, når de skulle fejre deres krigssejre.

Vang Vieng

Syd for Luang Prabang ligger Vang Vieng, der for mange rejsende er en lille bid af paradis.

Landskaberne omkring Vang Vieng ligner noget fra et eventyr. Byen er omgivet af grønklædte kalkstensklipper, der nærmest rejser sig op over de dybgrønne rismarker. Gennem byen løber den rolige flod, som er centrum for rigtig mange aktiviteter, lige fra raftingture, sejlture i kajak og den populære aktivitet ”tubing”, hvor du flyder stille og roligt ned af floden i en stor, oppustet gummiring.

Vang Vieng byder også på besøg i grotter, f.eks. er Tham Norn en af de største grotter i byen og Tham Poukham Cave er udspringet for en kilde med krystalklart vand, der tiltrækker mange badegæster.

På byens marked kan du desuden finde lokalt håndværk til gode priser, f.eks. de smukke håndvævede laotiske tekstiler, f.eks. phaa sin (sarong).

Vientiane

Endnu længere syd ligger hovedstaden Vientiane, der må regnes for at være en af Sydøstasiens roligste hovedstæder, og mange besøgende forelsker sig i den ophøjede ro, der er mange steder i byen.

Vientiane byder på smukke monumenter og templer, f.eks. Wat Sisaket, der huser mere end 5000 Buddha-figurer, Hor Pha Keo, et buddhistisk tempel fra 1500-tallet hvor du kan opleve en af de fineste samlinger af Laotisk kunst, og Patouxai, Vientianes triumfbue, hvor du får en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Lige nordøst for byen ligger stupaen Pha That Luang, som er det mest hellige sted i Laos og landets nationalsymbol. Stupaen blev bygget i 1500-tallet på ruinerne af et Khmer-tempel og er fuldstændig dækket af bladguld, hvilket er et imponerende syn.

Byen byder også et natmarked langs promenaden og på masser af lækkert mad, f.eks. ved madboderne på natmarkedet. Husk også at prøv den lokale øl, Beer Lao.

Kombiner med Vietnam og Cambodia

Én af vores rejser går til det gamle Indokina, der er en kombination af Vietnam, Cambodia og Laos.

Vietnam

Vietnam er et meget populært rejseland, der byder på alt fra interessante og historiske storbyer til storslået og UNESCO-beskyttet natur.

Oplev eksempelvis:

 • Hanoi, der er Vietnams hovedstad. Her kan du opleve en kontrastfyldt storby med en blanding af kolonitidshistorie og moderne travlhed. Besøg f.eks. Litteraturens tempel, Ho Chi Minh Complex og Ngoc Son-Templet.
 • Ha Long-bugten på et minikrydstogt. Her kommer du helt tæt på et af Vietnams mest særprægede naturområder, som er på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Kolonitidsbyen Hoi An, der tidligere var en af de vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Besøg den gamle bydel, der vidner om japansk, kinesisk og indisk indflydelse.

Cambodia

Cambodia byder på nogle af verdens største seværdigheder.

Oplev det sagnomspundne Angkor-kompleks, som er på UNESCOS Verdensarvsliste og et af de vigtigste arkæologiske steder i Sydøstasien.

Tempelkomplekset Angkor Wat, som er Cambodias største attraktion. Templet var Khmer-rigets prægtigste tempel og et arkitektonisk mesterværk. Det siges at have taget ca. 300.000 mænd og 6.000 elefanter 37 år at opføre komplekset.

Vil du vide mere om Laos?

Du kan få mere information omkring det praktiske ved at rejse til Laos på vores side, Praktisk information om Laos. Her kan du læse mere om klima, vaccinationer og visum.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til bestilling, vores andre rejser til Sydøstasien eller noget helt tredje så sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Vejret i Laos måned for måned

Laos har et tropisk monsun klima, der ikke ændrer sig meget hen over året. Der er to sæsoner: tørtiden fra november til april og regntiden fra maj til oktober. Gennemsnits-temperaturen ligger mellem 25° og 30°C året rundt. Der er varmest i marts med temperaturer op til 40°C midt på dagen og køligst i december, hvor temperaturen kan ligge så lavt som 15°C.

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Asiatours.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Asien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.