• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideNyheder & rejseartiklerPrisvenlige destinationer i Asien

Prisvenlige destinationer i Asien

25 November, 2019
Vis alle indlæg

Bangkok

Hvis du leder efter en billig rejsedestination, er du kommet til det rette sted. Asien er nemlig fuld af destinationer, hvor du hverken skal gå på kompromis med pris eller oplevelser.

I dette blogindlæg sætter vi fokus på 5 rejser, hvor du får meget værdi for pengene.

Hvad gør en destination prisvenlig?

Generelt er Asien, og specielt Sydøstasien, billigt at rejse til og i, uanset om du arrangerer rejsen selv eller vælger en pakkerejse.

Hvis du selv skal planlægge en rejse, kan det være relevant at kigge på:

Hvis du har tid og overskud, kan der være penge at spare ved at arrangere alt selv. Men det kræver også mere arbejde.

Hvis du vælger en pakkerejse, hvor flere af ovenstående ting er inkluderet, er det den fulde pris, du skal kigge på. Fordelen ved at vælge en pakkerejse er, at når du har valgt og bestilt rejsen, kan du læne dig tilbage og glæde dig til din ferie starter. Ved køb af en pakkerejse er du også dækket af pakkerejseloven.

Alle rejser hos Asiatours er pakkerejser, der altid er inkl. fly, overnatning og programlagte udflugter.

Vores MEST prisvenlige rejser

Vi har mange forskellige rejser, der passer til ethvert budget.

Vores ”Et strejf af”-rejser er typisk den billigste tur på vores destinationer. Hvis du leder efter en prisvenlig pakkerejse, hvor du slipper for besværet med selv at skulle at arrangere rejsen, men samtidig får meget for penge, er dette måske en rejse for dig.

Rejserne indeholder ofte en kombination af arrangerede ture og dage på egen hånd, som du kan tilpasse efter, hvad du gerne vil opleve.
Herunder kan du læse om vores 5 billigste rejser.

Et strejf af Bali

Ubud Bali

Bali er én af Indonesiens mest populære øer.

Selvom Bali er dyrere at rejse i end nogle af de andre indonesiske øer, er Bali faktisk blandt vores billigste destinationer.

På rejsen Et strejf af Bali får du 11 dage med masser af tid på egen hånd, hvor du kan lave lige det, du har lyst til. Rejsen byder kun på få hotelskift og meget lidt transport, så du får derfor masser af tid til at nyde din ferie.

På rejsen kan du se frem til at opleve charmerende Ubud – Balis kulturelle hjerte, der har en enestående placering i det balinesiske højland, et besøg ved det hellige vandtempel Tirta Empul og badeferie i Sanur – én af Balis populære badeferiebyer. Hvis ikke du har fået nok af Indonesien, er det muligt at forlænge rejsen med mere badeferie eller oplevelser ved Komodo-øen.

Et strejf af Vietnam

Ho Chi Minh City Skyline

Vietnam er endnu et godt bud på en billig destination i Asien. Lige i øjeblikket er det faktisk den af vores destinationer, der byder på den absolut billigste pakkerejse til Asien.

På rejsen Et strejf af Vietnam, der varer 11 dage fra start til slut, får du en smagsprøve på, hvad Vietnam har at byde på.

Du besøger storbyen Ho Chi Minh City, hvor du oplever den helt særlige stemning, man finder i en asiatisk millionby. Efter nogle dage i storbyen går rejsen videre til vidunderlige Phan Thiet, der er et af Vietnams bedste strandområder.

Der er inkluderet en halvdags-sightseeingtur i Ho Chi Minh City, der tager dig med til byens største seværdigheder, men derudover er det op til dig, hvad du vil opleve.

Du kan f.eks. vælge én af vores ekstra ture eller udforske byen på egen hånd. Det er populært at tage på en tur til de berømte Cu Chi-tunneler, der ligger en god time uden for byen. Labyrinten af trange, underjordiske gange blev under krigen med amerikanerne brugt af de nordvietnamesiske Viet Conger som skjulested, kommandocentral og meget mere.

Et strejf af Cambodia

Angkor Wat

I takt med at Cambodia i de senere år er blevet en mere populær destination, er det også blevet dyrere at rejse i landet. Heldigvis er Cambodia stadig blandt de billigste sydøstasiatiske destinationer.

Et strejf af Cambodia er en rejse på 10 dage, hvor du oplever højdepunkterne i de to spændende byer Siem Reap og Phnom Penh. Selvom den er blandt vores billigste rejser, er den alligevel pakket med oplevelser og udflugter.

Der er blandt andet inkluderet en udflugt til landets helt store attraktion: ruinbyen Angkor, der rummer verdensberømte Angkor Wat og Angkor Thom. Derudover byder den sprudlende hovedstad Phnom Penh dig velkommen med en spændende sightseeing. Der er desuden god mulighed for at tilkøbe udflugter eller udforske områderne på egen hånd, hvis det er det, du foretrækker.

Der er ikke badeferie inkluderet i denne rejse, men hvis du gerne vil slutte rejsen af med manér, kan du vælge at forlænge din rejse med nogle dage på paradisøen Koh Rong eller i kystbyen Kep.

Et strejf af Sri Lanka

Negombo

Sri Lanka er spækket med mange fantastiske oplevelser på et meget lille areal. Landet har i de senere år fået ry for at have dyre indgangspriser på de store seværdigheder. Til gengæld er det billigt at spise og komme rundt på den lille, perleformede ø.

På rejsen Et strejf af Sri Lanka, der varer 12 dage, starter du i den UNESCO-beskyttede by Kandy, der er smukt beliggende og omgivet af de karakteristiske teplantager.

Herefter går turen til Sigiriya, hvor du kan bruge dine dage på egen hånd eller tilvælge nogle af vores ekstra ture. F.eks. er et besøg ved Løveklippen, hvor Kong Kashyapa i det 5. århundrede byggede sit palads på toppen af den næsten 200 meter høje klippe, blandt Sri Lankas største seværdigheder.

Rejsen afsluttes i den alsidige ferieby Negombo, hvor du kan nyde den sidste del af din ferie på en liggestol ved den gyldne sandstrand. Drømmer du om endnu mere badeferie, kan du forlænge rejsen med badeferie i Mirissa eller med en tur til Maldiverne, der dog er en mere luksuriøs (og dyrere) mulighed.

Et strejf af Thailand

Kwai river Thailand

Thailand er blandt Sydøstasiens mest populære destinationer og på trods af dette – eller måske derfor – én af de oplagte destinationer, hvis du vil på en budgetvenlig rejse. Her er især maden billig OG lækker!

På rejsen Et strejf af Thailand kommer du på 12 dage til at opleve den levende hovedstad Bangkok, Kwai-flodens idyl og den skønne sandstrand ved Cha Am tæt på Hua Hin på den thailandske østkyst. Derudover er der en omfattende udflugtspakke med i prisen.

I Bangkok skal du på tur til blandt andet kongepaladset Grand Palace, et lokalt marked og med båd ud i byens mange kanaler, som også kendes under navnet ’Bangkoks klonger’.

Ved floden Kwai oplever du den idylliske natur, overnatter på et såkaldt flotel – et hotel, som flyder på floden, og får en køretur på Dødens Jernbane. Der er desuden lagt op til afslapning, når du bruger de sidste dage i strandbyen Cha Am.

I Thailand finder du virkelig alt, hvad hjertet begærer.

En rejse, der passer til dit budget

Hos Asiatours lægger vi stor vægt på at sammensætte rejser, hvor du får mest mulig værdi for pengene, uanset hvad dit budget er.

På de 5 beskrevne rejser får du både masser af værdi for et forholdsvist lille budget og mulighed for at tilpasse dagene efter dine ønsker.

Er du klar på at tage på dit livs oplevelsesrejse?

Se vores 5 billigste rejser herunder:

Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.